Ресторант

Ресторантът на хотелски комплекс „Тодорини кукли” предлага традиционна българска кухня. Всички продукти са пресни и отговарят на най-висок стандарт за качество, за да може всеки един клиент да се наслади максимално на ползотворната си почивка.

Дизайнът съчетава автентичните български детайли и съвременен лукс, за да предложи на клиентите уютна и непринудена атмосфера. Откритата тераса и ресторантът са подходящи за организиране на частни партита и празненства.

Местоположението

Конферентни зали/ Зала за тренировки

Комплексът разполага с две зали. Капацитетът им (малка - 15 места; голяма - 60 места) и разположението на „Тодорини кукли”, предлагат идеални условия за организиране на:

 • корпоративни мероприятия
 • тийм билдинг
 • тренировки на танцови или спортни състави
Местоположението

Детски кът

Искате да си отпочинете напълно? Детският кът предлага великолепна опция за забавление на вашите деца. За най-малките има детска стая, оборудвана с висококачествени дървени играчи.

Местоположението

Басейн

Басейнът на територията на хотелски комплекс „Тодорини кукли” се състои от две части с обща дължина 16м. За малчуганите има обособена част с диаметър 3м. Басейнът се пречиства постоянно, за да може клиентите да се радват на кристално чиста вода и на гледка към величествената Стара планина.

Местоположението

Спорт

За по-активните има на разположение открита спортна площадка, която дава възможност за семейно или групово спортуване и развлечение.

Местоположението

Фитнес

Фитнес "Тодорини кукли" ви предоставя изцяло ново оборудване за поддържане на добрата Ви форма.

Местоположението

Условия за ползване на комплекса


 1. В комплекса не се допускат домашни любимци.
 2. Обяд и вечеря се заплащат допълнително.
 3. В затворените помещения на комплекса не се пуши, с изключение на терасите!
 4. Нанесените щети върху имуществото на комплекса се заплащат на рецепцията при напускане.
 5. За резервация е необходим депозит в размер на 40% от стойността на нощувките, който може да бъде платен в брой на рецепцията на комплекса или по банков път на следната сметка:
  Банка: Интернешънъл Асет Банк, клон Монтана
  IBAN: BG18IABG74741000931801, BIC: IABGBGSF
  Получател: БКС 2003 ЕООД

Срокове за анулация:


500x500